zondag 8 november 2015

Bruiloft Emiel & Marijn 22-05-2015

EmielMarijn-1 - kopie.jpg
In mei 2015 trouwden Emiel & Marijn. Onlangs ontving ik van dit prachtige bruidspaar een toffe recensie en super mooie foto’s! Voor hun bruiloft had ik bloemenletters gemaakt en losse rozen, welke tijdens de ceremonie te zien waren. Geniet mee van een prachtige serie foto’s en een super lieve recensie.
De foto’s zijn gemaakt door Vierliefd Photography
“Op 22 mei 2015 hebben wij onze prachtige bruiloft gevierd in Montfoort. We hebben van te voren ontzettend ons best gedaan op de voorbereidingen, omdat we het ontzettend belangrijk vonden om de dag zo persoonlijk mogelijk te maken. Natuurlijk vonden we dit ook belangrijk bij de aankleding van de dag. Daphne heeft daar een perfecte bijdrage aan geleverd! 
We wilden ontzettend graag veel pioenrozen en rozen terugzien op onze bruiloft. Na overleg met Daphne kwam zij met ontzettend leuke ideeën van wat zij allemaal voor ons kon maken. Dit waren dingen waar we zelf niet aan gedacht zouden hebben! Ze maakte voor ons prachtige bloemstukken van papier in de vorm van onze initialen. Dit maakte de aankleding extra persoonlijk. De bloemen en kleuren die zij gebruikte pasten perfect bij onze ‘echte’ bloemen, zoals mijn boeket, de corsages en het autostuk. Daphne maakte ook nog losse lichtroze rozen, die net dat extraatje gaven aan de kapel waar de ceremonie plaatsvond. Daphne’s creaties voegden zó veel kleur toe aan onze bruiloft. Bekijk de foto’s maar al bewijs!;-) 
Nogmaals heel erg bedankt Daphne! Je maakt unieke en originele creaties, die echt nieuw zijn in de bruiloft branche!”
EmielMarijn-2 - kopie.jpg
EmielMarijn-3 - kopie.jpg
EmielMarijn-4 - kopie.jpg

EmielMarijn-5 - kopie.jpg
EmielMarijn-6 - kopie.jpg
EmielMarijn-7 - kopie.jpg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten